Wonen Limburg nieuws - S.H.M.L.Weert

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wonen Limburg nieuws

                                                 
                                                           Laatste Nieuws
24 september 2018: Ruim 3500 huurdaken voorzien van zonnepanelen.
In juni 2015 werd het startsein gegeven voor het driejarig samenwerkingsproject van 10 limburgse woningcorporaties. Zonnig Limburg.
Het doel was om minimaal 3000 huurdaken te voorzien van zonnepanelen. De drie jaar zijn inmiddels voorbij en het doel is ruimschoots behaald. In totaal zijn er ca.28000 zonnepanelen gelegd.
Altijd voordeel
Huurders die deelnamen aan het zonnepanelenproject betalen een bijdrage voor de installatie van de panelen. De volledige opbrengst van de panelen is voor de bewoner. “De opbrengst is een stuk hoger dan de bijdrage; op die manier heeft de bewoner altijd voordeel. En hoeft hij niet eerst zelf een grote investering te doen”, aldus Keulen.
Investeringen duurzaamheid
Er komt voorlopig geen gezamenlijk project meer op het gebied van zonnepanelen. Keulen: “Veel corporaties hebben het nu ingebed in hun eigen bedrijfsvoering. Corporaties investeren steeds meer in duurzaamheid in combinatie met onderhoud en renovatie aan de woningen; de zonnepanelen maken daar een logisch deel van uit.”

16 november 2018
Werk in uitvoering aan het kanaal in Weert, waar 75 huur appartementen in de maak zijn voor de huurders van Wonen Limburg. de bouw begint en ligt achter het gebouw CERES in Weert aan de kade.
Adres:Emmasingel 61
6001BB Weert

 
tel:(0495)543858
tel;(0495) 223119

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu